Ik wil me inschrijven!

FitnessVoordelig.nlFitnessVoordelig.nl

Sporten in een gezonde, schone en stimulerende omgeving hoeft niet duur te zijn.

Bij FitnessVoordelig.nl traint u al vanaf € 14,95 per maand met de beste cardio- en krachtapparatuur in de branche beschikbaar.

Hoe werkt het?...

Fitnessvoordelig.nl biedt u professionele faciliteiten tegen een zeer voordelig tarief door een uitgekiende organisatie structuur. Om het lidmaatschaps tarief zo laag mogelijk te houden is er voor gekozen om weinig gebruikte en kostenverhogende faciliteiten niet aan te bieden. Zo zijn er geen zonnebanken, geen sauna's en geen groepslessen. Het team van Fitnessvoordelig.nl is er voor om al uw vragen te beantwoorden. Uw gastheer/vrouw zal u daarnaast graag voorzien van een gratis door ons samengesteld trainingsschema. Voor meer trainingsgerichte vragen kunt u een afspraak maken met één van onze personal trainers. Stuk voor stuk goed opgeleide, ervaren fitness deskundigen.

Wat zijn de faciliteiten?...

De parkeergelegenheid bij FitnessVoordelig.nl is ruim aanwezig en compleet kostenloos. Geen zoektocht naar een parkeerplek, makkelijker kan het niet. Naast het gebruik van de beste trainingstoestellen van Technogym (de marktleider in Europa) en het topmerk Precor (marktleider in de Verenigde Staten) is ons centrum voorzien van de zeer ervaren fysiotherapie praktijk Kirchhoff Fysio. Afspraken voor een gratis eerste consult kunnen telefonisch worden gemaakt.

De kleedkamers zijn voorzien van een groot aantal kledinglockers waarin u uw waardevolle spullen veilig kan opbergen tijdens het sporten. Na het sporten kunt u zich opfrissen in de douche gelegenheid in uw kleedkamer.

Wilt u nog een drankje nuttigen? Dat kan in onze gezellige 'Koffiecorner'. Tegen een zeer schappelijke prijs kunt u een echt bakkie Douwe Egberts nuttigen tijdens het lezen van de meest trendy bladen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een gezonde sportdrank of een sprankelende frisdrank.

Hoe kan ik me inschrijven?...

Inschrijven kunt u zich bij de receptie van FitnessVoordelig.nl. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken. Gewoon binnen stappen en u kunt direct beginnen. Houdt u er wel rekening mee dat u het entreebedrag voor uw FitnessVoordelig.nl clubkaart direct dient te voldoen. Natuurlijk kunt u zich ook inschrijven via deze website. Bij uw eerste bezoek zal u uw clubkaart verkrijgen na betaling van het geldende entreebedrag. Neem bij uw eerste bezoek altijd uw legitimatie mee.

Wat zijn de lidmaatschap mogelijkheden?...

Bij FitnessVoordelig.nl kunt u het lidmaatschap afsluiten welke het meest bij uw past. U kunt kiezen voor een maand lidmaatschap, een lidmaatschap voor een jaar of het meest voordelige tweejarige lidmaatschap nemen.

Om kennis te maken met onze formule kunt u een introductieles aanvragen. Deze is éénmalig en kostenloos maar is uitsluitend mogelijk als u samen met een reeds ingeschreven lid van FitnessVoordelig.nl komt.

Vanaf de leeftijd van 17 jaar kunt u op eigen gelegenheid trainen bij FitnessVoordelig.nl. Voor jeugd van 12 tot 16 jaar is dit alleen mogelijk onder begeleiding van een lid van 17 jaar of ouder.

U kunt op elke dag van de maand lid worden van FitnessVoordelig.nl. Uiteraard betaalt u slechts het deel van de maand dat u gebruikt. Betaling van uw lidmaatschap gaat middels automatische incasso.

Wat zijn de openingstijden?...

FitnessVoordelig.nl is 7 dagen per week open. Van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 09.00 uur tot 14.00 uur. Tijdens erkende feestdagen kan FitnessVoordelig gesloten zijn.


Een paar huisregels

Welke trainingsdoel u als klant van FitnessVoordelig.nl ook nastreeft, om uw bezoek aan FitnessVoordelig.nl zo plezierig mogelijk te maken hebben wij ook enkele huisregels opgesteld.

  • Tijdens het trainen dient u een handdoek te gebruiken, op welk apparaat dan ook. Dit is niet alleen hygiënisch voor u zelf maar ook voor anderen.
  • Zaalschoenen zijn verplicht. Buitenschoenen of schoenen waarvan de zolen afgeven zijn niet toegestaan..
  • Wij raden u aan om tijdens het trainen uw waardevolle spullen in een kluisje op te bergen. Het is niet toegestaan tassen, jassen of andere kledingstukken mee te nemen in de trainingsruimte.
  • Roken, het consumeren van alcohol en andere verdovende middelen is niet toegestaan.
  • Eten in de trainingsruimte is niet toegestaan. Dit kunt u doen in de koffiecorner.
  • Wij vragen u de door u gebruikte apparaten netjes achter te laten. Ruim de losse gewichten weer op en verwijder eventuele transpiratie met uw handdoek.
  • Het gebruiken van een mobiele telefoon is alleen toegestaan in de koffiecorner.
  • De directie is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of ongevallen in en om het sportcentrum.


Interesse om te komen sporten?
Gratis trainingstips!